/nepiju slazený/

/nepiju slazený/

Anotace: taková... náladová... http://www.psanci.cz/denik.php?denik_id=733-nepiju-slazeny

Prší a fouká /studenej vítr/,
ulicema poletuje nostalgie,
/metaři ji okamžitě likvidujou/
schovávám svý zimou zkřehlý tělo
v LP bazaru /nepotkávám tě/
a z kavárny za velkýma oknama
sleduju město.
/zlámaný deštníky,
zpožděný tramvaje,
slečna s cigaretou/

Kavárny jedou do noci,
/ v týhle básni/
tak se nechám po zavíračce vyhodit
a nestihnu poslední metro.
/dneska si měl velký zpoždění...
a ještě jsi nepřišel./

Za chvíli zas otevřou trafiky,
po městě se rozlítaj holubi
a já zjistím,
že si v mým spánku odešel...
/věděl jsi, že nechci/

Trápím se zbytečně,
/pro cukr do kafe/
/nepiju slazený/
nikdy jsem nebyla šťastnější,
jen si to uvědomit.

Poezie bez větších hodnot,
nezavírej okno,
/nech mi ještě pár nádechů,
pár minut života/
nic není jednoznačný,
tak proč by naše láska měla bejt?
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Zuz., už ne pernikova princezna, J.U. Ray, Lacosta1, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mam taky ten pocit...

24.09.2008 19:22:00 | Michal Kvido

Auto - bio - sonda ...
*- ... Jemesse Bonda ...

***- ... no tak jo, ...
ale na černou kroniku je to málo
.... je to utopené v nostalgickým pochopení všech a všeho ... bez utopence ... / s cibulí
... a kečup taky chybí ...

23.09.2008 11:11:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí