Myrja psala "Nápad" já ten nápad napad...

Myrja psala "Nápad" já ten nápad napad...

Anotace: Myrja psala "Nápad" já ten nápad napad...hi

.
Myrja psala "Nápad" já ten nápad napad

Myrja psala o nápadu
já v nápadu našel vadu,
Posílám jí vysvětlení,
že to takhle vůbec není...:

Spletla jsi se dočista,
vždyť to byl jen turista,
měl budíčka, bledá líčka, 
nechtěl zaspat "Večerníčka"!!?

Že byl ale dobrodruh
měl vždycky rád "čistý vzduch"
a že chtěl být volným ptákem,
- létal často pod padákem...

Nesnášel, když "po jídle"
prolétl se na křídle,
tím se nikdy nechlubil,
vždyť za letu blil a blil...
.

Autor zzlatý, 20.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., Triffid Kolbe, isisleo, dream in emptiness, Iva Borecká, labuť, maena, Holis, Psavec, Jan na Druhou, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš správný názor. Sranda musí bejt, kdyby nebylo na rohlíky, že?

06.10.2008 14:59:00 | Aliwien

"o)) Závěr mě fakt rozesmál.

22.09.2008 15:34:00 | Iva Borecká

Mám raději srandu, i když člověku teče do bot... dík

21.09.2008 13:00:00 | zzlatý

jsi jednička s hvězdičkou :o))

20.09.2008 22:51:00 | Myrja

Jo, jo, jo, supéééér a díky!

20.09.2008 22:32:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí