Touha

Touha

Anotace: :)

Jen být hříchem na tvých ústech
Po nocích se toulat na divných místech
Nehlídat divoce plynoucí čas
Být tisíckrát nesmrtelná zas
Stát se součástí šílených nápadů
Prostě nikdy nezůstávat pozadu
Schovávat se v temných uličkách
Procházet kolem tebe po špičkách
A do vlasu schovávat tvář
Když nad městem je měsíční zář
Bouřit se proti všem pravidlům
Šílet kvůli naprostým nesmyslům
Nezapomenout na jediný den
Být skutečností ne jen snem
Autor soufla, 20.09.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí