Ještě jednou

Ještě jednou

Anotace: ........

Ještě jednu možnost mít
Začít znovu od začátku žít
Jaké by to bylo?
Vyhnout se všem chybám
Pamatovat si všechny své omyly
Vysmát se chimérám
Vykašlat se na nesplnitelné sny
Jaké by to bylo?
K nežití, Lásko
Bez Tebe
Autor Bunny, 21.09.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí