Nejlepší netová kamarádka Vanča

Nejlepší netová kamarádka Vanča

Anotace: Jednoduše: mám další NNK. (nejlepší netovou kámošku) a tak pro ní složím básničku, která bude jenom pro ni a pro nikoho jiného. Bude to úplně jiné, než o Darče.

Krásný den venku panoval,
a já jsem si řekla,
no tak proč ne,
další kamarádka mi jenom prospěje.
Dala jsem do souhlasu svoje ano,
a tak všechno klaplo.
Od té doby jsme NNK,
a tak už to bude navždy.
Ano, Vančo, mluvím o tobě.
To Darča z nás udělala kamarádky,
my se později sblížili víc.
Mám tě ráda a věř,
že nikdy moje srdce neopustíš.
Budeš tam navždy,
ano, navždy.
V mém srdíčku.
Vančo, mám tě ráda ¦
Autor LowiQ397, 21.09.2008
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holka kolik ti je?? je fajn, ze ji mas rada,ale tohle?? no to je moc, promin...

21.09.2008 09:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí