Psát můžeš i ty

Psát můžeš i ty

Anotace: Psát můžeš i ty

V rádiu se ti pecka líbí,
čteš?
Chceš si vydělat nějaký ten,
cash?

Tak piš, co je na tom?
Snad myslet umíš.
Nesmíš čekat až do tebe uhodí hrom,
tak proč furt tak blbě čučíš?

Je to pravda,
není to věda.
To co se ti v hlavě honí,
ať tvé prsty do PC ťukají.

Já to tak dělám tři roky,
postupuji pomalu,
nedělám zbrklé kroky.
Já si v slovíčkách pluju.

Tak piš i ty,
vytvářej rýmy.
Piš své postřehy,
než budeš tuhý.
Autor James Tony, 21.09.2008
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

21.09.2008 10:32:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí