Jeden v Arktidě, druhej v Antarktidě

Jeden v Arktidě, druhej v Antarktidě

Anotace: _ http://www.youtube.com/watch?v=gawcyODiKls _

Hele lidi
Připadám si
jak chlap
rezavý vlasy
červený nos

S ruksakem na zádech
boty ALL STARS
chodit cestou necestou
jen s tyčinkou Mars

Ponížený zničený
rozesmívá ostatní -smutný-
Spálený a frustrovaný
jen já vím že úsměv je falešný

Když nejbližší přátelé
na Antarktidě
Jste jak to tele
u soukromého ohníčku
- v Arktidě

Ani jedna vzpomínka
ani jeden pohled!
Jen ten falešný smích.
V očích led..

Přejet kus zeměkoule?
Podat si ruce..
A přes lány celé
dojít ke společné cestě?

Zapoměli na mě.
Bolí to.
Autor Thesssinka, 21.09.2008
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: jára spots, Květka Š., teranosaur, Bíša, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezapoměli neboj:-)

12.10.2008 09:00:00 | jára spots

Není tak malý svět, jak se říká, co? :-)

21.09.2008 13:51:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí