Hodně divnej sen:-D

Hodně divnej sen:-D

Anotace: Tak tohle jsem napsal před..no už je to dlouho, ale fakt se mi to zdálo..

Přistáli tu,
byla noc temná a plná mlhy.
A to nejen z jejich motoru,
ale i z oblohy.

Přistáli hned u lesa,
vylezli ven a byla jim zima.
Vrátili se pro skafandry,
co slušeli jim jak mě kšandy.

Rozhlédli se a já se zděsil,
Viděli mě,pomoc, tak jsem prosil.

Nemohl jsem se vůbec pohnout,
Ten největší zíral na mě
a vysával mě pohledem.
Těma strašnýma očima,
co vypadaly jak velká mičuda.
Ostatní tři šli směrem ke mně.

Velký sáhl do kapsy
a vyndal jehně.
To jsem vůbec nepochopil,
kde k té ovci přišel.

Ale na myšlení nebyl čas,
ty tři, popadli mě,
odtáhli k velkému
a já omdlel skoro.

Ne ze strachu,
ale smradu z jeho úst.
Fuj, byl to vážně pěknej hnus.

Podal mi jehně a usmál se.
Docela pěkně,
na jeho obličej až příliš dobře.

Vzal jsem jehně do náruče
a na ufouna podíval se tázavě.
On to zřejmě pochopil
a bleskově mi odpověděl.
,,To ve vesmíru létalo.“

Řekl tak ,že jsem mu rozuměl,
ani to jsem nepobral.
To jsem zvládl až za chvíli,
kdy oči se mi otevřely
a já viděl strop.

V rukou jsem neměl jehně, nic,
došlo mi to, byl to sen,
ale na rukou jsme viděl len,
ne, vlna to byla,
teď už jsem byl hodně z mima
a radši zapnul nějaká rádia.

Hlásili tam přistání
a nebylo to letadlo,
co nepozorovaně přistálo.

Zděsil jsem se, sen to nebyl,
tvářil jsem se jako debil.
Nechápal jsem vůbec nic,
nadechl jsem se.
A to z plných plic
abych mozek očistil
a trochu se uklidnil.

Nepomohlo to.
Usnul jsem. Byl konec.
nebyl to spánek, pouze smrt.
Ten velkej měl nemocnej krk.
Ta mimozemská nemoc zabila mě.
Doufám, že aspoň přežilo to jehně.
Autor Endosh, 21.09.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Suzan, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí