Pod povrchem

Pod povrchem

Anotace: Co se dá k tomu říct...? Přečtěte si to a sami řekněte.

Každý člověk strastí plno,
pod srdcem je schovává.
Navrch radost, neúplno
ve vnitřku jen potkává.

Takových je kolem spousta,
jen to na nich není znát.
Silná slova, srdce pustá,
přátelství ti chtějí dát.

Jdi po cestě ne jen lehké,
vždyť život skrývá obtíže.
Kdo se toho teďka lekne,
ať se schová do skrýše.

Tohle není báseň pro ty,
co jen sedět doma chcou!
Jenom proto, že se bojí,
že na začátku zakopnou.
Autor Mikelessy, 21.09.2008
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, puostě Uadek, enigman, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básnička se mi moc líbí, i myšlenkově.

10.02.2009 21:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí