Holka co jsi čekala?

Holka co jsi čekala?

Anotace: I have a choose...I know..I am fallen for you...because I loved..and I don´t love...

Holka co jsi čekala?

Nevím co jsem čekala
Měls pravdu to já tě nechala
Nevěříš že jsem tě milovala. ?

Můžeš si myslet že je ulhaná
Nemůžu za to že jsem ráda svobodná
V sobě schována.

Z toho že jsem ti ublížila je mi zle
Sama sobě oddaně

Přála bych si abych směla něco udělat
Proto abych tě nedokázala zklamat
Abych stála ti za pohled
Či hloupou odpověď

Horší než nadávky
Jsou vyčítavé myšlenky

Pro jedno tvé slovo vzdala bych se snů
Pro tvůj usměv vzdala bych se nastávajících dnů

Pro tvé odpuštění vzdala bych se čehokoli…
I toho čeho si nejvíc cením…
Autor Yukki, 21.09.2008
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: dablik007, Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná, Tvé pocity jsou z ní cítit. Kéž bych Ti mohl nějak pomoct.
Azazen

21.09.2008 12:39:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí