Zrcadlo...

Zrcadlo...

Anotace: Minulost se k vám vrátní ani nevíte, jak rychle...

V místnosti velikosti suteréního záchodu,
klečím,
jako poutník na kolenou,
a přitom pátrám ve tmě se spoutanou rukou
po něčem lesklém.

Jako slepec bez pomocné hole,
jako blázen s lasem ve stodole,
hledám správný tvar,
co by zapad do celé hádanky,
velké skládanky, co je přede mnou.

S rozbitým zrcadlem, spoutaná sametem,
snažím se poskládat svou rozbitou duši.
A přitom přemýšlím, jak se to mohlo stát.

Ty jsi ten kámen, já jsem to zrcadlo,
co bylo kdysi celé a znovu se rozpadlo.
..Jen stěží ti to můžu vyčítat...
Autor ouško, 21.09.2008
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, enigman, Myrja, saddova, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké a silné...

23.09.2008 17:41:00 | piťura

neni to zle, jen bych vice zapracovala na sezeni rymu

21.09.2008 18:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí