Kraječkové jaro

Kraječkové jaro

Anotace: když si něco moc přeju, tak se mi to vyplní

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Jak moc jsem si to přála
A přání se plní
V nečekané chvíli

Nemyslet na to
Jen si touhu přát
krásnější než dřív

tak blízko
tak přirozeně
tak moc

chvíle čechrá city
tak přirozeně
tak moc

už podruhé mě překvapit
po trnité zimě
kraječkové jaro navodit

vážím si chvíle
tak neupraveně
tak přirozeně
tak moc
Autor Kalypso, 21.09.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí