MAMEKEMBE

MAMEKEMBE

Anotace: podzim je tady...

Zase mi dneska šeptáš pod kůrou svojí kůže,
a dřevěné táhle bolesti zas tak moc není slyšet..
stydlivá dámo, zelená listová.. až budeš zase nahá,
v největších vánicích bez listí, tak studu zbyde pomálu.
Rozpažena a odevzdána do větru, tak kdo Tě to objímal? Tvoje větvoví..
Možná tak ztrouchnivělé smyčky provazů co věznily dávno bloudící oběšence..
a havran z korálky mrtvých princezen místo očí do provazů klove,
aby dostál svým zašedlým smlouvám..
až po ránu zkane křivou kůrou studené orosení, až ke kořenům, kde pod
spodničku trávy vidět není, kde v hlíně dřímou kořeny v míru, tichu a v tajemstvích
a čekají na zuby času..
Tak povzdechni a nech se obejmout.. Krev je teplejší než voda
Autor Herbit, 22.09.2008
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Radek.oslov.Šafárik, marcabrun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi líbí moc, perfektní

17.10.2009 14:58:00 | drsnosrstej kokršpaněl

moc zajímavé

09.05.2009 17:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí