nekonečná

nekonečná

Anotace: Uživejte každeho dne.Nikdy nevite,kdy se vam zastavi srdce.Tim myslim mějte srdce otevřené.Lze ho zastavit i když žijeme..

A tak sel čas a z kusu
zbyly zbytky a z nich kusance a z
kusanců rány a z ran krev
A z krve jizvy
A z jizev oci,ktere na ne koukaly
obdiv ,litost,hnev
a pak se čas dostal do roviny
a z času
zbytky,krev,kusance,oci na divání
jizvy,řev,
a země se točila rychleji
čas utikal pomaleji
z pomalosti se stala rychlost vnimání
vnímání již zcela nesmočene v pocitech
strachu..
jedna saga o nekonečnosti ,prolomení,
chvilemi upadla do mdlob
v mdlobě ji proběhl život před očima
vnitřek srdce se zastavil
čas se zastavil
chvile zmizela
Autor mateska, 22.09.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu, Carpe Diem!

10.04.2009 11:09:00 | Juliete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí