"máš mě vůbec ráda?"

"máš mě vůbec ráda?"

Anotace: Barborko Barborko..proč to děláš?

Sbírka: V nostalgii B..

Hádat se
hádankou:
Máš mě vůbec ráda?

Pak se drze urážet
slovesností hada.

Nevšímat si slzy,
co z tváře ti padá

a hlavně ani nevyslovit:
"Barů, mám Tě ráda!!"

Dál si v čase zachovávat
svou kamenou tvář.

Dávat pozor, pevně střežit
tvou zrzavou svatozář.

Pokračovat s vědomím,
že tohle všechno ty už víš,

že znáš moje slabiny
a nikomu je nepovíš.

Tohle je to přátelství,
o kterém všichni sní.

Obě dvě to netušíme,
však naše "já" to ví.
Autor Sana.sorrow, 22.09.2008
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanesska, Chechtalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já..děkuji..hezké..

26.09.2008 20:48:00 | Chechtalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí