Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Tahle slova jsou pro tu, která je mou inspirací..

Chybí mi tvá slova,
jsi moudrá,modrooká sova.
Chybí mi tvůj smích,
tvůj pohled i tvůj dech,
jako zimě schází sníh
a v lese měkký mech.
Chybí mi tvá rozpačitost,
zuřivost i pohoda,
jako přes nejdelší řeku most
a notorovi hospoda.
Chybí mi tvá slza bolesti,
záblesk v očích z radosti,
tvůj padající vlas
i klidný, milý hlas.
Jako chybí princezně korunka,
od Němcové Babičce Barunka,
jako trpaslíkům chybí Sněhurka
tak mě chybí moje Popelka.
Autor Pytrýsek, 22.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí