*** Zmrzlinová Růža ***

*** Zmrzlinová Růža ***

Anotace: Textík

Hned vedle stánku
se zmrzlinou bílou
ležím si na dece
a tiše sním.

Když tu mě vyruší
výkřiky zoufalé
kolem mě proběhne
nějakej stín.

Otočím hlavu
na frontu koukám
jak lidi tlačí se
u okýnka.

Kupujou zmrzlinu
a něco k jídlu
a pak si někdo z nich
jooo zanaříká.

r
Zmrzlinová Růža
už sem zase jde
Zmrzlinová Růža
zmrzlinu nese
Zmrzlinová Růža
stánek vykoupí
a kdo stojí za ní
tak ten prohloupí.

Zmrzlinová Růža
má bříško ledový
kolik už tam zmrzlin má
se nikdo nedoví
Zmrzlinová Růža
už jich zbaštila
mohly by se počítat
možná na KG
Autor Báček, 28.08.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báčku, ty srandisto! Dneska jsem na bajku promokla, to na zmrzlinu nebylo.

28.08.2005 16:17:00 | Krtica

Hezkýýýýýýýý,to se někdo má,leží si na dece a pozoruje cvrkot.Pěkný zbytek neděle přeji.

28.08.2005 13:26:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí