Nesklápěj oči

Nesklápěj oči

Anotace: když nechceš se svěřit, těžko ti pomůžu, ale víš, že jsi pro mě na prvním místě...

Když naděje se pomalu ztrácí
a na dně se cítíš,
když špatná nálada se vrací
a co dělat s tím newíš.
Když v očích slzy zase máš
a úsměv se ztratil,
když za trochu štěstí klidně život dáš,
a víš, že někdo tě zradil.
Když něco uvnitř tě tíží,
když cítíš, jak srdce už dál nemůže,
tak vzpomeň na své bližní
a že přítel ti vždy rád pomůže.
Pomůže ti zvednout hlavu,
znovu na nohy tě postaví,
najde tě i v tom největším davu
a tvůj pád k zemi zastaví.
Ty víš, že pravého přítele máš,
víš, že v srdci tě bude vždycky mít,
který bude naslouchat vždy když povídáš,
ale nejprv se svěřit musíš chtít.
Autor hellowik, 23.09.2008
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí