I want, I hate

I want, I hate

Anotace: V poslední době jsem strašně produktivní, co se týče básní. Tolik, kolik jsem jich napsala za poslední měsíc, jsem nenapsala za celý svůj život...

Chci něco napsat o bolesti ...
Chci aby jste taky znali strach ...
Chci ať pocítíte tolik nejistoty ...
Chci aby jste mě nechali ve snách ...

Nenávidím tu jež mě stvořila ...
Nenávidím slunce nechávájíc za mnou stíny ...
Nenávidím závist která se ve mě namnožila ...
Nenávidím sebe samu lítostivou bez pocitu viny ...
Autor child.of.saviour, 23.09.2008
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí