Všehochuť, každý si něco najde

Všehochuť, každý si něco najde

Anotace: Písmena, slova, věty... Jestli dokáží zaujmout? Každý na to má svůj názor a o to právě jde

Přísloví
Ach, kdyby to platilo –
sejde z očí,
sejde z mysli…

Ale některá přísloví,
zdá se nefungují…

Bolest
Bolest dala se pocítit,
v hloubi se ozval ještě cit.
Smutné bylo rozloučení,
však bez lásky smyslu není.

Zamyšlení
Je těžký najít kvalitního člověka,
to je bohužel pravda odvěká…
Proč lidi jsou tak FALEŠNÍ?
Proč nezmění své chování?

Opravdové přátelství je jako drahokam,
vzácné, krásné a pevné.
Není v něm žádný klam,
ještě, že já jedno mám!

Přátelství
Je krásné mít opravdového přítele,
řekne Ti vše upřímně a popravdě,
v dnešním světě je to vzácnost,
kde lež má velkou zhoubnost.

A jestli i ty máš přítele – važ si ho,
pomoz mu, poraď, když je třeba,
i kritiku hravě vstřebá.
A měj ho rád a hlavně řekni mu to!

Kvítek
Přijde jaro a vše se probouzí,
květiny svůj život zas nachází.
A já přemýšlím, co mě asi čeká?
To neznámo mě asi trochu leká…

Ale když půjdu rovně,
budu tam, kde mám být,
přátelství držet svorně,
a srdce na správným místě mít,
nemám se čeho bát.

Naivita
Já to věděla, já to tušila,
pěkně jsem si to na sebe ušila.
Tehdy jsem se jak motýl vznášela,
pak vzpomínku si zkrášlila.

Jak mohla jsem být tak hloupá?
A naivní jak malé děcko…
Teď jen zlost ve mně stoupá
- tvoje heslo:
„Užít si, a to je všechno!“
Autor TrissRc, 23.09.2008
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí