mamince

mamince

Anotace: ..děkuju za Tebe..

Do košíčku na stůl,
vložilas plody své práce,
které s láskou k nám
tvořila křehká ruka Tvá,

každičkým dotekem,
vnímám z nich lásku
děkuju za Tebe
maminko má,

za každý polibek,
za každé obětí
i za pozdrav,
který mi popřál dobré ráno,
,
za vůni domova
za cípy Tvé zastěry,
kterých jsem se chytával
milá moje mámo,

rád vracím se na místo,
kde ve tváři milé,
pár vrásek neubírá krásu,

zas vidím ten košíček
co dobrot je plný,
jakoby vůbec nepodléhal času...
Autor chalcedon, 23.09.2008
Přečteno 638x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Holis, Dota Slunská, kouzelníček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí