Už se zase směje..

Už se zase směje..

Anotace: už není důvod k pláči.... je zase šťastná

Ze srdíčka jí smutek odešel,
po nocích už plakat nemusí,
do jejího těla znovu život vešel
a jako dřív žít zas se pokusí.
Zase s přítelem se může smát,
na oblíbené filmy se dívat,
spolu se ničeho nemusí bát
a můžou ty nejhezčí chvíle mívat...
Autor hellowik, 24.09.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí