Twenty four hours

Twenty four hours

Anotace: Nocí..dnem..dnem..nocí

Noc se probouzí
a vykračuje do dne
pokaždé jinou nohou
protože
na tom vlastně nezáleží

Den usíná
na měkkém polštáři
překvapení

a zatímco rusalky
utápějící se v bažinách
následují Mohameda
přece se ta hora
ani o píď neposune
za celý den
za celý rok
za celou věčnost
Autor Fuori dal mondo, 24.09.2008
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, kryndy, Kyle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych za nim taky nešla.

25.09.2008 23:46:00 | kryndy

kdyz vkladas dilo, tak sio ho zkontroluj ;)

24.09.2008 14:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí