Věci které na člověka zapůsobí

Věci které na člověka zapůsobí

Anotace: co víc chtít

Klid
a mír
a malý houpací koníček

Dvě děvčátka
jedna si nosí medvídka
druhá bezokou panenku

Jak sedí tiše na kameni
rozbíjí se o něj moře
slunce zapadá za vodním obzorem
Ach, ten kýč

Jenom malý brouček
šváb nebo ploštice
leze ti po obnaženém rameni
a má-li křídla vznese se
až mávnu rukou, rychle k nebi

Trpící, neuznané básnířky
řekněte co byste chtěly
porozumnění, úžas, by vaše díla pěli?
Autor Fuori dal mondo, 24.09.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mas tam chybku, jinak mi to jako volny vers prijde moc vypravecske...

24.09.2008 14:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí