Lady

Lady

Anotace: Je to text písničky... Kdybyste někdo měli zájem napsat k tomu hudbu tak pisněte do komentů, ju?!

LADY

I:
Šla malá Lady ulicí
Dívčí oči zářící
Upoutali zrůdu
Která vyvolává hrůzu

Hnusný opilec
Z díry ven vylez
Přepad princeznu
Ojel princeznu

R:
Ať je prostá nebo z rodu královského
Když je mladá potká chlápka proradného
Pozdě na nářky, pouze přetvářky
Mládí zkažené, štěstí zažene

II:
Horší než nestvůra
Tahle potvora
Hnusně páchl chlastem
Jenom on byl šťasten

Oči propadlé
Tělo povadlé
Panna nevinná
Náhle je jiná

R: ...

III:
Starý pedofil
Z Lady se napil
Dítě zprzněné
Pláče zhroucené

Zabijme tu zrůdu
Horší než noční můru
Lady pomstíme
Další ochráníme

R: ...
+ Pozdě na nářky, jenom přetvářky
Mládí zkažené, štěstí zažene
Autor Tutti, 24.09.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, nelibi se mi to ani jako basen a ani jako pisen...

24.09.2008 14:33:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí