Oči

Oči

Anotace: Opet nazor na svet....

Oči
Oči jsou branou do duše,
duše je zrcadlem člověka,
skrz oči vidíme důležitost,
majestátnost i strach z našich činů.

Jen zbabělci pohled skrývají,
neboť nechtějí znát pravý
pohled na svět,
leč je krutý, to uznávám,
ale proč uhýbat,
proč žít ve snách,
muset smířit se s realitou
je mnohdy těžší, ale žít ve snu,
tím se to rozhodně nezmění.

Pak to bude jen tvrdší dopad
do krutého světa dnešního.
Zdá se nespravedlivý a černý –
a to také JE.

Je nevyzpytatelný,
nic pro slabochy
a proto čím dál častěji
chci z tohoto světa
a proto pohledem uhýbám
proto vysnívám si nebeské zámky,
možná je to jediné, co mi zbývá,
možná je to špatné,

Leč nepoučím se snadno,
dopad bude tvrdý, však nebylo mi radno!
Autor Lalaith, 28.08.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí