Malá velká báseň

Malá velká báseň

Anotace: a přece je to štěstí

hránkové ráno v prázdném bytě
několik holých stěn
ohraničuje naši malou lásku

oknem sem z večerky
ťupkání na kasu
a z ulice
brzdit tramvaje

není to
co jsem vždycky chtěla
je to
vyšší stropy
a měkké matrace

milujeme se očima
raněný srnec
a raněná srnka
a boule
jsou nezajímavé

boulí se mi
po kapsách kaštany
v úhoru mezi kolejemi
rostou kopřivy
a babí léto
Autor Bjanka, 24.09.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí