Blues malýho kluka

Blues malýho kluka

Anotace: ...jen tak do větru o knedlíku a zadovkách

Tátovi zaskočil knedlík
první den kdy jsem ho viděl slzet
myslel jsem že to hraje
všichni se kuckali smíchy

A pak přišli ty slzy
potilo se celý tělo
A já se začal bát

V tý mý malý hlavince to šrotovalo
jako o závod
hledal jsem závětří máminy sukně
Táhlý houkání mě dovádělo k šílenství

Po dlouhý době a pár pomlkách
mi řekla máma,že by ho zachránil silnej chlap
co by mu dal zadovku
knedlík by vylít
a naše jediná starost by byla
přetapetovat tu skvrnu po jahodě

Teď je těch starostí víc
v tátovejch černejch kalhotách na jeho pohřbu
pořádně nadzvedávam nohavice
aby sem je nenamočil
Ne že bych byl takovej pečlivka na věci
jen si myslim že se nesluší tátu naštvat na pohřbu

A ještě něco
až budu velkej
budu mít syna
a ten syn se stane bouchačem s parádníma zadovkama
Autor Lodě, 24.09.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dětský svět očima capartíka...ti malí,jsou to ale filutové neposední a hlavně úžasně zvídaví.Přeji více těch radostných konců,ikdyž vím,že život má dvě stránky mince.Tak ať je ti nakloněna ta zářivější pro srdce.Ikdyž..vím,že i z bolesti se dá parádně růst a sílet.Mnoho š´tastných dní a mír v srdci.Ilona :-)

01.10.2009 03:31:00 | poetická ilona

Uuuuuuuu ... zvláštní pocit, ale je to krásně napsaný!

15.10.2008 19:08:00 | T.M.

mě se to líbí :-)

08.10.2008 21:44:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí