...

...

Anotace: -

Dostat se zase všude jako lubrikační gel,
tak to bych teď opravdu chtěl.
Stéci po tvém těle jako kapka potu,
a do ouška ti zpívat tvou oblíbenou notu.
Vzít tě tam, kde hřeje měsíc a ránu ti zchladí slunce,
a v tvém jezírku potají lovit pulce.
Na stromech se houpat
a hlavou dolů v trávě brouzdat.
Po tichu bez tvých hádek,
ještě cítím z tvých úst vánek.
Tvá noční vzdychání,
co hrůzu nahání.
Kde se v tobě vzalo tolik strachu,
ted je polstářích jen trochu prachu...
Svítá či lampa se rozsvicí?
Květiny či zažehnout pro tě svíci?
chci tě ještě jednou odnest v náručí,
jednou se setkáme, kdo mi to zaručí?
Tam, kam jsem ti slíbil, že tě vezmu,
odesla si sama...
Hvězd se sice dotýkáš,
ale tím je konec mezi náma.
Autor Naninka, 24.09.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuhle já mam prostě ráda, zlatí...:-*

25.09.2008 22:27:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí