Narnie u Berounky

Narnie u Berounky

Anotace: vzpomínka na loňský tábor

Narnie na břehu
Berounky voňavé
ukrytá ve křoví
škebličky měňavé

Bahno a oblázky
lakušník s rybkami
sny plynou za Tebou,
Aslane, s vlnkami

Koukám se na děti
závist mne zamrzí
moc bych chtěl uvidět
krásu, co nemizí

Jsem už moc dospělý
Narnie zavřená
taky bych s nimi chtěl
navštívit Aslana

Aslane, prosím Tě,
o dar pro Ikara
5 minut vidět svět,
tak jako zamala...
Autor Ik, 24.09.2008
Přečteno 220x
Tipy 11
Poslední tipující: Emma, mirakle, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Holis, Inge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je moc pěkné, co to znamená o čem to píšete?

02.11.2008 16:23:00 | mirakle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí