V baru

V baru

Anotace: děkuji za vyjádření....ahóóój:)

Hypnotizován
krouživými pohyby
břišní tanečnice
se sklenkou portského
nohu přes nohu
skrytí erekce
jazykem
vyprazdnuji
již pátou
sklenku
u baru po mně
hází očkem
bruneta
s dlouhýmin řasami
co mrknutí
to úsměv
mně věnovaný
***
břišní tanečnice
dopluje tancem
k mému stolu
bruneta zbrunátní
vzteky
bruneta se otočí
a odchází
já odcházím za ní
***
v baru nechám dýško
a tanečnici
se skupinou
slintajících chlapů
***
spěchám za brunetou
dnes to vypadá
na žhavou noc...
Autor Tomáš Přidal, 25.09.2008
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to

25.09.2008 08:23:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí