Před příchodem Pravdy mluvící lež

Před příchodem Pravdy mluvící lež

Anotace: "Pravdo Života, příjdi k nám."

Tento svět pohlcen jest do černočerné temnoty,
jen málokdy jest v jiných lidech viditelno světla.
Tolik lidí má svou schránku jen plnou prázdnoty,
kéž už přišla by ta spásná Pravda, co lež by smetla.

Však nebojme se, neboť existuje Pravdy rituál...
Rituál, co v okamžiku mezi všechny lidi pravdu vnese!
On Život v jedné schránce jest života paušál,
a ten Život všemi zákony v systému lidí otřese.

Najde se však na Zemi ta bytost Pravdy dnes?
Jest ten Člověk již mezi námi všemi zrozen?
Vím jen, že až světu onen prokáže se, bude mluvit i pes,
a pak každý pravdu o sobě pozná... Kde jest ten, který je zvolen?

Čas tiká a minuta po minutě neúprosně odečítá roky,
neboť tomu příchodu Pravdy byla zvolena jistá vteřina.
Lidé... Co vy však chcete dělat se svými současnými kroky?
Snad né jenom čekat, až znova těla vaše překryje hlíněná peřina.
Autor RešHeNúnHe, 25.09.2008
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí