Pohádka

Pohádka

Anotace: jednoduše..pohádka

Dřív než tma pokryje těla nám do spánku,
rád bych s tě životem psal veršem pohádku,
spol spolu lučinou šťavnatýcj květů,
dát slovo za slovo,verš samou větu,
k ní výkřik pobledlý,či otazník patří,
sečtená slova,mám tě rád na tři,
verš kopl se slovem v obraze o lávku,
dál spolu polspolem píšeme pohádku.

Míříme do výšek k plujícím oblakům,
na křídlech pavučin vstříc k tajným zázrakům,
jazykem lepeným se zpěvem hlasu,
vdýchat déšť oparu konečky vlasů,
spol cestou necestou,životem ve verších,
datem neurčenou,bez času včerejších,
směr krokem pomalým,číst život pozpátku,
společně já i ty žít naši pohádku.
Autor Zdenek, 25.09.2008
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no popravde, v te prvni sloce se uplne ztracim, mas tam hodne preklepu - kontroluj si dilo pred vlozenim.
Druha sloka na mne uz pusobi lepe- ta se mi dokonce libi,
takze bych doporucovala vic si usporadat myslenkove pochody,aby to nebylo tak zmatene..
-Saddovka-

25.09.2008 13:17:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí