Udělám pro tebe cokoli

Udělám pro tebe cokoli

Anotace: jsem tu pro tebe..

Když smutno ti je
a cítíš se sám,
víš, že jsem tu pro tebe,
že za tvůj úsměv klidně svůj dám...
Víš, že budu s tebou kdykoliv,
že přijedu i u prostřed noci,
že udělám pro tebe cokoliv,
prostě vše co bude v mé moci...
Autor hellowik, 25.09.2008
Přečteno 550x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí