Tvůj král i vrah...

Tvůj král i vrah...

Anotace: ...

Sklouzáváš do výšin,
vzlétáš níž a níž.
Tvý zorničky zas se rozšíří,
tvý představy zas jsou blíž.
Tělem projíždí ten příjemný chlad,
Tvá mysl s představami umí si hrát.
Celý svět má jiný barvy,
všechno máš tak nějak blíž.
Otvíraj se všechny brány.
Však kolik bude tě stát klíč?
Zas líp se žije v tomhle světě,
Teď smíš všechno,dokážeš i vzletět.
Je to jen Tvůj krásnej svět,
tak proč si ho nechat brát?
Proč vracet se zase zpět,
tam, kde o tý lehkosti smíš nechat si jen zdát?
Teď je prostě všechno snadný,
už víš co s životem svým dál.
Starosti už nemáš žádný,
tohle všechno nabízí Tvůj král.

***
On ví, že jen máš strach z reality, nenabízí ti však život, jenom úkryt do ulity.
Ví že z opravdovýho světa máš strach.
A i když tváří se být hodným králem,zítra může být Tvůj vrah....

Tak už se prober...
Autor RustyHalloes, 25.09.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí