v těchto dnech..

v těchto dnech..

Anotace: http://www.psanci.cz/denik.php?denik_id= 748-v-techto-dnech-jeste-vic

K narozeninám velkej
šlehačkovej dort
a o půlnoci na pohotovost.
I holub má nárok na lásku
a ona ho nechce.
Moknou na střeše toho samýho paneláku.

/každej vztah zákonitě končí
cedulkou „for rent“ v okně pokoje./

Neznámý známosti z kavárny,
zbytečně si budu dokazovat,
že jsem silnější než předtím...
Zbytečně si zase metu lež do tváře.
/v zrcadle/

Mám svý štěstí v kapse saka
/kaštan a karamelku/
a v těchto dnech
je křehkost ještě víc rodu ženského
než minulej měsíc.
/možná je to k nepochopení/

Pár fotek slečny v klobouku,
poznávám se v ní
a vidím,
že jsem se změnila.
/ani psát nedokážu/
ale to to štěstí...
/ta láska/
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: callowsick, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí