Placebo

Placebo

Anotace: zas po delsi dobe. proud myslenek. je to v basnich. basen to neni. a co...?

nechapu se,
nechapu se v momentalnim rozpolozeni

mam chut se opit,
rict vsechny ty veci,
co mi ted pripadaj moc hloupy na to,
abych je vyslovila

vidim stesti
a sem stastna ze ty lidi okolo ho maj
zaslouzi si ho

zaroven mi to ale pripomina

ze momentalne sem v tomhle dost looser
/at uz je to sebedebilnejsi oznaceni a vubec ho nepouzivam/

neumim si proste dobre vybrat
/zatim volim jen prekazkovy trate/

bojim se ze na to nemam

nesmim se upinat k urcitejm lidem
nesmim si jima pak nechat zborit svet

.pozde.

nemam chladnou hlavu
/laska se mi mezi vlasy zapleta strasne jednoduse
a ja je nerozcesavam/

"love me two times, baby"

chytam se kazdy nadeje,
i kdyz jsou to z vetsiny placeba

musim si v sobe neco vyresit,
ale nevim jak

je to jako myslenka,
kterou mate,
ale nedokazete ji sdilet s ostatnimi

"lowe two times...i am going away"

(?????????????????????????????????????????)
Autor mattoni.uz.neni, 25.09.2008
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš bordel v hlavě, ale to se spraví, to štěstí je tam někde zakutý... najdeš ho. a pusť si placebo.

25.09.2008 22:25:00 | atty

hmm.. obcas proste delme chybny rozhodnutí a vážem se na věci a lidi, co s náma dlouho nebudou.... a vyřešit si to v sobě je sakra těžký.... ale štěstí je víceméne relativní věc - když si myslíš, že ho máš, tak si šťastná...... třeba stačí jen vědět, že tě neopouští...

25.09.2008 21:08:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí