Myslíš, že na všechno stačíš,....

Myslíš, že na všechno stačíš,....

Anotace: ... nikdo na světě není na nic sám...

Vím, že těžké je žít,
když bolí tě srdíčko,
ale pořád máš pro koho tu být,
pořád pro tebe svítí tu sluníčko.

Myslet a vědět, to velký rozdíl je,
ty myslíš, že na všechno stačíš,...
pravý opak ale pravdou je,
i přes to doufáš, že sama si vystačíš.

To, že někoho tu máš,
někoho, kdo vyslechne tvé srdíčko,
to přes svou hrdost nevnímáš
a když, tak jen maličko...
Autor hellowik, 26.09.2008
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanesska, strašidýlko-střapatý, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí