Tak moc vzdálená

Tak moc vzdálená

Anotace: Tak trochu beatnická,ale jen malinko..

Kouř se líně valí z polévky
Do které namáčíš chleba.
Utažené kravaty jak oprátky,
modli se!Bude ti třeba

Vyléváš si svoje srdce
na chodník u Šalvěje.
A holka co tvůj záměr nechápe
Se jen směje.

Voní jako skořice.
Dravá jak vichřice.
Ne míň než nejvíce.
Žhavá jak světlice.

Ani si nevšimla jak měsíc uspořádal hvězdy do not.
A začíná hrát v dvanácti taktu bluesový bonmot.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 29.08.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je pěkná,líbí se mi.

29.08.2005 13:51:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí