Jiná

Jiná

Anotace: Snění je někdy pěknej prevít.

Dnes jsi, tak nějak, krásně jiná,
potíš se, i když je ti zima,
z očí ti stékají kapky vína,
odpouštíš tomu, kdo ruce spíná,
jako já.
Dnes jsi, tak nějak, krásně jiná,
vůně touhy Ti prýští z klína,
cítím to chlípné vzrušení,
z úst mi kane chtíče slina
a v kalhotách se penis vzpíná.
Ztrácíš se zvolna jako dým,
tak jako z básně dobrý rým,
jen jsi mi hlavu popletla,
chvátáš se schovat do světla,
už chápu - k čertu s tím.

Dnes jsi byla ve snu jiná,
mám plakat, nebo se smát,
nadávám Bohu nastokrát,
ten sen byl jen z ráje had,
ošálil mé smysly - smrad,
já doufal, že dnes budeš jiná,
a Ty jsi pořád, tak nějak, stejná.
Autor petříček, 26.09.2008
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Woski, ludmil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně se čteš :)

27.09.2008 22:33:00 | Puck

Hořká jako život. Nebo jeho představa v mé útlé dětské mysli.

26.09.2008 18:27:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí