Coldness

Coldness

Anotace: Prosím o komentáře, k tomuhle dílku mě to zajímá obzvlášť, co si o něm myslíte...

Srdce mi krvácí
Rozpadá se
Není mu už pomoci
Tak bodni ho ještě jednou
A podruhé
Potřetí, počtvrté
Vždyť už ho to ani nebolí
To si myslíš??
On nepřijde
Vím to
Nepomůže mi, neřekne to
Tak proč pořád doufám
Že se vše změní
Že tady ještě je naděje

řekněte mi
že už vyhasla
please

proč zabít to nedokážu
tu bezmocnost
beznaděj
jež si mě svazuje do sebe
a není úniku
je to jako past
do které spadne nebezpečné zvíře
a nikdo nemá slitování
nikdo mu nepomůže

tak vás prosím
vysvětlete to mému mozku
že již nemá čekat…
Autor child.of.saviour, 26.09.2008
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička, ze který je vidět že krvácíš. a působí to. piš dál - ale dej bacha, ať tě takovýhle depky nesežerou zaživa.

26.09.2008 22:58:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí