globál.oteplení

globál.oteplení

Anotace: metrosexuálům

Nelezu po soškách
v dámským triku
nešoustám v ponoškách
a neřvu u výstřiku
podpaží neholím
a u péra mám křoví
když žeru zeleninu
mám chuť i na vepřový
přes den sem v monterkách
občas si pučim kvádro
nechodim do fitka
sílyt si ňadro
ba nemám ani kérku
šperk nikde kolem hlavy
a neznám svoji pedikérku
nenosim boty z Prahy
sem vůbec normální?
mně ale fakt nic není
v tom našem
globálním oteplení
Autor zenge, 27.09.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: raďo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí