Všední

Všední

Anotace: Kapku veselá,ze života.

Připadám si jak brouk pytlík,
když do obchodu jdu pro šnytlík,
do polévky,bude skvělá,
moje žena to tak chtěla,
pusu dala mi na líčko,
ať prý ještě koupím mlíčko,
když je kráva odkojená,
tak je žena spokojená,
krém na ruce koupit musím,
ať zapomenout něco zkusím,,
to pak žena jak potkan zuří,
až ji oheň z pusy kuří,
proutek kůže třímá v ruce,
švihá kolem,prská v kuse,
pak se smetím rychle pádím
a žehlící prkno sháním,
po žehlení,jež šlo lehce,
hnu se luxem na koberce,
moje žena si to přeje,
rozum z toho se mi chvěje,
když to splním,jdu do práce,
noční bude skvělá,zdá se,
všechny kačky dám pak robce,
ať si může koupit co chce,
to pak žena je jak růže
a mozoly mi tlačí z kůže.
Autor Zdenek, 27.09.2008
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Feministky tě zahryznou. Ale šťastná to domina…

08.10.2008 19:59:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí