NE !

NE !

Anotace: "K"

Ne !

Řekla jsem ne a tím to hasne,
nevím, kde tvá mysl vázne.
Snad, řekla jsem to dost jasně,
s kapičkou vzteku, krátce - rázně..

Ne !

Ber v potaz moje rozhodnutí,
žádná prosbě mě už nedonutí,
vzít zpátky vlastní utonutí,
řeknu Ti NE, znova bez cuknutí..

Ne !

Já nejsem žádnou existencí,
jen ústy víno upíjecí.
Jak ve mě stoupá, ten vztek -vroucí,
jak vlna extáze se stále vrací..

Ne !

Přijmout tě nechci nikdy více,
zhyň zrádče falešný ve dnu svíce,
Těžko mi pracuje pravá plíce,
když duší stále prchajíce - JSEM !

NE !

Zášť a nenávist dusí mě - živý,
podstatou stala se vlastniho bytí,
tak jako vlka půlnočí vytí,
záchrana zoufalce v litrech pití..

Ano ..

Řekla jsem NE ! A tím to hasne ..
Nevím, kde tvá mysl vázne.
Snad, řekla jsem to dost jasně,
s kapickou vzteku, krátce - rázně..

NE !
Autor Analisieren, 27.09.2008
Přečteno 210x
Tipy 9
Poslední tipující: excited, Jiparo, cevert, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí