Bude to lepší?

Bude to lepší?

Anotace: ...

Srdce plesá únavou,co si myslet o nás dvou?
Srdce smutkem naříká,hořké slzy polyká,
Sama v tichu se moje duše - velké tíze brání,
Je to jako stát před sedmihlavou saní,
Která hlava kousne a která plivne oheň,
Nevím Lásko zda-li,nemám Ti dát sbohem...

Vážně už nevím co mám dělat,
Jak asi mám se k Tobě teď chovat
Jak dokázat,že s Tebou chci být,
Ale nechci se jen bát,a o něčem snít

Chtěla bych upřímnost,vztah bez lží

Ono není lehké být na Tebe hodná,
Dělat šťasnou,když jsem smutná.
Jsem nesvá,možná zlá,protivná
Zklamaná...
Ze všech slibů a lží unavená

Veříš,že to bude lepší?
Chci šťastnej život,hlavně bez lží...
Autor Gekončice, 27.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Zahir
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :)

31.01.2009 22:00:00 | Lilly Lightová

Povedená... :-)

07.10.2008 20:03:00 | Gekončice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí