?

?

Anotace: ...

Vše je mi líto
bitá jako žito -osudem
možná je to jen můj dojem,
Asi to chce najít cestu ven
Možná je to jen zlý sen,

Ze kterého brzy se probudím
A k nové Lásce svou touhu nabudím
Nebo radši spát mám dál?
Zrada stojí opodál,

Kdo byl ten co Naději mi vzal?
Možná Ten,který rychle to vzdal,
Nechtěl už bojovat o lepší žití
Je to jen trhlinka,zpraví se nití
Nebo jsem to vzdala já?
Nebo jsem bláhová?

-Kdo ví-
Autor Gekončice, 27.09.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baruško,pěkné...

07.10.2008 20:02:00 | Gekončice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí