Jsem jen člověk....

Jsem jen člověk....

Pozoruju svoje srdce..
Vnímám svoje svědomí..
Nikdo než já líp to neumí..
Však stejně nechápu samu sebe,
ležím na posteli a ta zebe..
Jím jídlo a necítim chut..
Koupu se a jsem porad špinavá..
Kladu otázky a neznám odpoved..
Jo holka tenhle tah se ti nepoved..
Směju se a srdce mi krvácí,
šidit osud se nevyplácí..
Hádám se a nevím proč..
muj zešedlej svět je ted kolotoč..
Vnímám váš hlas,ale nevím co říct
ne lidi nenechte se splíst..
Jsem jen holka, co má ted svý černý dny
ta kterou trápí zlé sny..
Autor Natalie Kolářová, 29.08.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Natalko, to přejde. V krásném dni, zas jasem a úsměvem rozkvete tvoje tvář, no tak nesmutni a trošku se snaž...

30.08.2005 15:40:00 | Krtica

Hezký..A díky za komentíky=)

30.08.2005 11:37:00 | makretka

Tak ty pocity znám...Pěkně píslé...

29.08.2005 20:24:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí