Kdy jsem se nejvíc bála

Kdy jsem se nejvíc bála

Anotace: Co se děje pár minut po vašem narození

Kdy jsem se nejvíc bála?

Při svým narození

Světlo se hádalo se stínem
zelený dlaždičky pohlcovaly dech
Slunce bylo na dosaz
Na rtech zmrzlý křik
děsil všechny okolo

Poprvý procitnout
je bolest z překvapení
Poprvý zemřít
je strach z budoucnosti

V zavřených očích
nervózní sestry
byl celý svět
Autor maisho, 28.09.2008
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriel17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí