Sněhuláci

Sněhuláci

Anotace: Být sněhulákem?Nikdy za žádných okolností.

Z pod střechy domku plačícího,
mráz stopnul slzy měníc sklo
s ostrou špicí na konci,
co budí respekt kolemjdoucích.
Hrana,jež dokáže srdce probodnout životnost krátkou prokazuje do doby,kdy slunce smějící
zahřeje život všem,ale zlé následky
mohou zůstat trvalé.
Zůstaň mé slunce v mém těle
a hřej mně po celý život a nedovol
mně v sněhuláka se změnit,
jak zřím kolem měnících se ve velkém
počtu lidí.
Jen sněhuláci kol domků stavěné rukou dětmi
v svém krátkém životě nedokážou ublížit
svým chladným postojem..možná..a ty slunce
nespravedlně ničí a do zmrzlých lidských
těl se ne a ne dostat.Škoda,ono dokáže hřát po celou dobu,po celý život,po celý čas na zemi.
Autor Zdenek, 28.09.2008
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: jita.1965
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí