Pád

Pád

Anotace: --/--

Něco padá,
hledím si na nebesa.
Noc je mladá,
nejsou to však tělesa.
Vzhůru koukám,
padá asi obloha.
V duchu broukám,
asi píseň pro boha.
Co se stalo?
To co padlo tak mě zabilo.
To se zdálo,
bylo to či nebylo?
Autor snupicek, 28.09.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Douša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí